Dom > o nama > Naša tvornica

Tongxiang Dayi woodandplastics co., LTD.located u Zhouquan industrijska zona od Tongxiang grada, stoji u centru Yangtze River Delta i pored Shanghai na istoku i Hangzhou na jugu. Ima povoljan geografski položaj i povoljno prijevoz.

"DAYIWPC" materijal je nova vrsta zelene proizvode od HDPE i biljnih vlakana (drvo prah) kroz poseban tretman i obradu. Proizvodi posjeduju ne samo ima karakteristike prirodnog drva, ali također ima takve mogućnosti kao: visoka čvrstoća, visoka čvrstoća, stabilne boje, otpornost na koroziju, anti-deformacija, crv oštećenja, toplinske izolacije, pucanja otpora, lako Instalacija i održavanje slobodan, i tako dalje. Osim toga, vijek trajanja je 5 - 10 puta duže od običnih drvnih proizvoda. Zbog svoje dobre kvalitete, DAYI WPC proizvodi su postaje sve popularniji među kupcima, uživajući na velika tržišta kao što su Sjedinjene Države i europske zemlje, i isto tako prodati pa kod kuće.

Proizvod može biti obrađen na različite vrste sadržaja i članaka kroz piljenja, planiranje, čavlima i rezanje, koje uglavnom primjenjuju na izgradnji platforme, otvoreni balkon, balustrada, gazite, ograda, vanjski stol i stolice, cvijet stalak i drvo naribati, a također se koristi u poljima od vanjštine i unutarnjeg uređenja, logistike, pakiranja, transporta i kade, itd. Tih proizvoda su standardni, instalacija brzo i povoljno u reciklirati krug.

Opremljen napredne tehnologije, proizvodnji opreme i izvanredna uprava sistem, DAYI WPC ima mogućnost pružiti nova vrsta ekološki osviještenom WPC materijali vrhunske performanse i stabilna kvaliteta, kako kod kuće i u inozemstvu. Iskreno dobrodošlicu kupcima iz cijelog svijeta, a s kojima mi jesu obličje naprijed to uspostavljanje dugoročne kooperativni odnos.


1.jpg


Copyright © Tongxiang Dayi drva i plastike co, Ltd sva prava pridržana.