Dom > o nama > Internet privatnosti

PRIVATNI POLITIKA

 

Ova politika privatnosti opisuje kako se njima koristimo vaše osobne podatke. Korištenjem www. txdywpc... com ("web stranice") dajete suglasnost za skladištenje, obradu, prijenos i objavu vaših osobnih podataka kako je opisano u pravilima o privatnosti.

Kolekcija

Mogu pregledavati ove stranice bez davanja osobnih podataka o sebi. Međutim, za primanje obavijesti o ažuriranjima ili Zahtijevanje dodatnih informacija o www. txdywpc... com ili ove stranice, možemo prikupiti sljedeće podatke:

ime, kontakt informacije, e-mail adresu, tvrtka i korisnik ID;

korespondencije poslane ili od nas;

sve dodatne informacije koje odlučite dati; i druge informacije iz svoje interakcije sa naše stranice, usluga, sadržaja i oglašavanja, uključujući računalo i informacije o vezi, statistike o broju prikaza stranice, promet to i from položaj, oglas podataka, IP adresa i standardne web log informacija.

Ako odaberete da nam dostavite osobne podatke, pristajete na prijenos i pohranu podataka na našim serverima nalaze u Sjedinjenim Državama.

Korištenje

Mi koristimo vaše osobne podatke da vam ponudimo usluge te zahtjev, komunicirati s vama, otklanjanje poteškoća, Prilagodite svoje iskustvo, obavijestiti vas o našim uslugama i položaj obnove i mjerite interes za naše stranice i usluge.

Kao i mnoge stranice, koristimo "kolačiće" uzdići tvoj iskustvo i prikupljanje podataka o Posjetiteljima i posjete naše web stranice. Molimo pogledajte "Koristimo"kolačiće"?" odjeljak dolje za informacije o kolačićima i kako ih koristimo.

Objava

Nemoj prodati ili iznajmiti vaše osobne podatke trećim stranama u njihove marketinške svrhe bez vašeg izričitog odobrenja. Mi svibanj otkriti osobne podatke odgovarati zakonskim zahtjevima, provoditi našu politiku, odgovor na tvrdnju da knjiženje ili drugi sadržaj krši prava drugih ili zaštiti ničija prava, imovine ili sigurnosti. Takve informacije biti će objavljeni u skladu s važećim zakonima i propisima. Možemo također dijeliti osobne podatke s davateljima usluga koji pomažu s našeg poslovanja, i članovi naše korporativne obitelji, koji mogu osigurati zajedničke sadržaja i usluga i pomoći otkriti i spriječiti potencijalno nezakonite radnje. Treba planirati spajanje ili steći neki drugi poslovni subjekt, dijeliti osobne podatke s drugim poduzećem i će zahtijevati novi Kombinirani entitet Slijedite pravila o privatnosti u odnosu na vaše osobne podatke.

Pristup

Može pristupiti ili ažurirati osobne podatke koje ste nam u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate na www. txdywpc... com

Sigurnost

Tretiramo kao sredstvo koje mora biti zaštićen i koriste mnogo alata kako bi zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa i otkrivanja informacijama. Međutim, kao što Vjerojatno znate, trećim stranama svibanj nezakonito presresti ili pristupnu Mjenjača ili privatne komunikacije. Stoga, iako je vrlo naporno radimo kako bi zaštitili vašu privatnost, ne Obećavamo, i ne treba očekivati da vaše osobne podatke ili privatne komunikacije uvijek će ostati privatne.

Opće

Mi može izmijeniti ova pravila u bilo kojem trenutku slanjem izmijenjeni uvjeti na ovim stranicama. Izmijenjeni uvjeti automatski stupiti na snagu 30 dana nakon što su prvotno objavljene na stranici. Za pitanja o ovim pravilima, molimo Pošaljite e-mail na nas.


TONGXIANG DAYI DRVA i PLASTIKE CO., LTD.


Adresa:Zgrada 2, Zhouquan industrijska zona, Zhouquan grad, Tongxiang grad, Zhejiang Province, Kina

Tel: +86-573-88519088

Mafija: +8615105832007

Faks: +86-573-88519288

E-pošta: bessie888@163.com


Copyright © Tongxiang Dayi drva i plastike co, Ltd sva prava pridržana.