Dom > o nama

o nama


◆Our povijest

Naš prethodnik je Tongxiang Tianno WoodandPlastics co, LTD, osnovana 2010, a zatim prelazi u novu tvornicu adresu u 2014., koja je nazvana Tongxiang Dayi woodandplastics co., LTD.


Naša tvornica

Tongxiang Dayi woodandplastics co., LTD.located u Zhouquan industrijska zona od Tongxiang grada, stoji u centru Yangtze River Delta i pored Shanghai na istoku i Hangzhou na jugu. Ima povoljan geografski položaj i povoljno prijevoz.

"DAYIWPC" materijal je nova vrsta zelene proizvode od HDPE i biljnih vlakana (drvo prah) kroz poseban tretman i obradu. Proizvodi posjeduju ne samo ima karakteristike prirodnog drva, ali također ima takve mogućnosti kao: visoka čvrstoća, visoka čvrstoća, stabilne boje, otpornost na koroziju, anti-deformacija, crv oštećenja, toplinske izolacije, pucanja otpora, lako Instalacija i održavanje slobodan, i tako dalje. Osim toga, vijek trajanja je 5 - 10 puta duže od običnih drvnih proizvoda. Zbog svoje dobre kvalitete, DAYI WPC proizvodi su postaje sve popularniji među kupcima, uživajući na velika tržišta kao što su Sjedinjene Države i europske zemlje, i isto tako prodati pa kod kuće.

Proizvod može biti obrađen na različite vrste sadržaja i članaka kroz piljenja, planiranje, čavlima i rezanje, koje uglavnom primjenjuju na izgradnji platforme, otvoreni balkon, balustrada, gazite, ograda, vanjski stol i stolice, cvijet stalak i drvo naribati, a također se koristi u poljima od vanjštine i unutarnjeg uređenja, logistike, pakiranja, transporta i kade, itd. Tih proizvoda su standardni, instalacija brzo i povoljno u reciklirati krug.

Opremljen napredne tehnologije, proizvodnji opreme i izvanredna uprava sistem, DAYI WPC ima mogućnost pružiti nova vrsta ekološki osviještenom WPC materijali vrhunske performanse i stabilna kvaliteta, kako kod kuće i u inozemstvu. Iskreno dobrodošlicu kupcima iz cijelog svijeta, a s kojima mi jesu obličje naprijed to uspostavljanje dugoročne kooperativni odnos.


Naš proizvod

Smo specilized u proizvodnji sve specifikacije wpc (drvo plastični kompozitnih) materijala za vanjsku dekoraciju kao inženjering vanjski podovi od dasaka, pergolom, sjenicom, mačevanje, lončanica, vanjski tableandbench, smeće i tako dalje.


Aplikacija proizvoda

Primjena u vrt, travnjak, balkon, hodnik, garaža, bazen i SPA okružuje, šetalište, dječje igralište. Dvorištu, parku i tako dalje.


Naš certifikat

CE

 

Opremu za proizvodnju

Postoje 8 kompleta dvostruka spirala extruders, 2 kompleta granulating opreme i desetine drugih opreme.


Proizvodnju tržištu

Europi (više od 20 zemalja), sad, Australija, Novi Zeland, Japan, Južna Koreja, Bliski istok, Južna Afrika, Meksiko, itd.


Naša usluga

Mi smo višegodišnji stranih prodaja wpc decking-terase, wpc ograda, wpc cvijet okvir, DIY pločice, wpc tableand klupa i drugih proizvoda, tvrtka držeći se potrebe korisnika kao jezgra, pridržavaju "prvoklasne kvalitete, usluga" poslovna filozofija, u građevinski materijal -podovi industrije dobili priznanje konzistentnu i cijenjeno, tvrtka smatrao Kreiranje kupca vrijednost vlastite dužnosti, veseli usluga za vas!


Copyright © Tongxiang Dayi drva i plastike co, Ltd sva prava pridržana.